INGREDIENTS:
3 ous
1 iogurt ( el gust que vulgui)
3 mides de farina de l'envàs del iogurt
2 mides de sucre de l'envàs del iogurt
1/2 envàs del iogurt d'oli
1 sobre de llevat
mantega
PREPARACIÓ:
1.El forn es posa a escalfar a 150º a dalt i baix amb turbo.
2.En un bol posem els treu ous, els batem i seguidament afegim el sucre, la farina, el llevat, el iogurt i l'oli i tornem a fer el mateix procés.
3. Un cop ja ho tenim tot barrejat, a un safata o a un motlle l'untem amb la mantega, per tal de que no s'enganxi i per acabar aboquem la massa.
4. Seguidament s'introdueix la safata o el motlle al forn durant 30 minuts, un cop han passat aquest 30 minuts retirem el pastis i li punxem un escuradents per saber si està fet. Per saber si està fet el escuradents que hi punxem ha de sortir sense cap marca, en cas que surtis moll el posem uns minuts més.
5. Un cop fet i retirat, el deixem refredar uns 10 minuts.
6. I per una bona presentació el podem decorar amb lo que vulguem.
*Seguidament us deixo un vídeo, però no el fan igual que jo, però estan igual de bons els dos. Ara a preparar-lo i a menjar-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada