dilluns, 16 de gener del 2012

Pastis de poma

Un plat que no passa de moda i que és pot menjar a totes les èpoques de l'any, és per un màxim per a 6 persones.


INGREDIENTS:
3 pomes
3 ous
5 cullerades de sucre
5 cullerades de farina
1 llimona ratllada
1 sobre de llevat
1 tassa de cafè de llet
1 tassa de cafè d'oli
1 poma tallada pel damunt
1 cullerada sopera de Potax per fer l'almibar
100 gr de sucre per fer l'almibar


PREPARACIÓ:
1.Es passa tot pel turmix i es pose amb una bandeja del forn a coure uns 45 minuts aproximadament.

2.Per fer l'almibar posarem els 100 grams. de sucre, la cullerada sopera de Potax i 15 cullerades soperes d'aigua, tot a l'olla i es fa bullir.

3.Quan el pastís ja està cuit es tira pel damunt i es deixa refredar.


*Aquí us deixo un vídeo però fan el pastis amb diferents ingredients i altres mides. Ara us toca a vosaltres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada