INGREDIENTS:
Per al caramel:
170 gr. de sucre
80 ml. d'aigua
Per al flam:
160 ml. de llet
185 ml. de nata líquida
2 ous
75 gr. de sucre
4 rovells d'ou
1 culleradeta de sucre avainillat
PREPARACIÓ:
1.Abocar el sucre del caramel en un cassó, afegir l'aigua i coure a foc mig sense remenar fins que es fongui. Després seguir coent fins obtenir un caramel marró clar. Repartir en sis motlles de flam i reservar.
3.Coure al bany maria al forn, preescalfat a 150ºC, uns 35 minuts fins que cuallin. Retirar del forn i deixar entibiar abans d'introduir a la nevera.
4.Al moment d'emplatar passar un ganivet per les parets dels motlles i donar la volta sobre un plat movent el flam fins que caigui.
I el cap de 90 minuts, obtenim un resultat com aquest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada