INGREDIENTS:
100 g de formatge per untar
1 iogurt natural cremós
100 g de farina
150 g de sucre
1/2 l de llet
2 ous
Ratlladura de la pell de 1/2 llimona
50 g de mantega
1 cullerada de llevat
PREPARACIÓ:
1. Coloca en el got de la batedora el formatge per untar amb la mantega estovada, el iogurt, el sucre, la llet i els dos ous. Bat-lo a velocitat lenta fins a obtenir una massa suau i homogènia.
1. Coloca en el got de la batedora el formatge per untar amb la mantega estovada, el iogurt, el sucre, la llet i els dos ous. Bat-lo a velocitat lenta fins a obtenir una massa suau i homogènia.
2. Aboca el contingut en un bol, a poc a poc, la farina barrejada amb el llevat i la ratlladura de llimona. Engresa i enfarina un motlle i aboca la massa. Introdueix en el forn prèviament escalfant a 180 º C i cou durant uns 35 minuts.una massa suau i homogènia.
2. Aboca el contingut en un bol, a poc a poc, la farina barrejada amb el llevat i la ratlladura de llimona. Engresa i enfarina un motlle i aboca la massa. Introdueix en el forn prèviament escalfant a 180 º C i cou durant uns 35 minuts.
3. Comprova la cocció punxant un escuradents al centre. Retira-la del forn i serveix-l
2. Aboca el contingut en un bol, a poc a poc, la farina barrejada amb el llevat i la ratlladura de llimona. Engresa i enfarina un motlle i aboca la massa. Introdueix en el forn prèviament escalfant a 180 º C i cou durant uns 35 minuts.
3. Comprova la cocció punxant un escuradents al centre. Retira-la del forn i serveix-l
3. Comprova la cocció punxant un escuradents al centre. Retira-la del forn i serveix-la freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada