INGREDIENTS:
75 g de xocolata negra
100 g de mantega
200 g de sucre moreno clar
2 ous, batuts
Unes gotes d'extracte vainilla
50 g d'ametlla mòltes
25 g de farina de blat o polenta
150 g de fruits secs variats, torrats i trossejats
Gelat, per servir ( opcional)
PREPARACIÓ:
1. Fon la xocolata amb la mantega en un recipient al bany María.
2. Afegiu la resta dels ingredients i remou bé la barreja.
3.Engreixa i forra un motlle rectangular de 18x28 cm. Aboca la mescla en el motlle i cou-la en el forn reescalfat, a 180 ºC, durant 30 min, fins que estigui lleugerament elàstic al centre.
4. Treu el pastís del forn i deixa'l reposar durant 10 min en el motlle. Talla'l en 15 racions. si vol, serveix-lo amb gelat.
I ara us toca preparar-lo i degustar-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada