dimecres, 11 de gener del 2012

Brownies de xocolata amb fruits secs

15 brownis, que necessiten 30 min. de cocció i 10 més de repòs.


INGREDIENTS:
75 g de xocolata negra
100 g de mantega
200 g de sucre moreno clar
2 ous, batuts
Unes gotes d'extracte vainilla
50 g d'ametlla mòltes
25 g de farina de blat o polenta
150 g de fruits secs variats, torrats i trossejats
Gelat, per servir ( opcional) 

PREPARACIÓ:
1. Fon la xocolata amb la mantega en un recipient al bany María.

2. Afegiu la resta  dels ingredients i remou bé la barreja.

3.Engreixa i forra  un motlle rectangular de 18x28 cm. Aboca la mescla en el motlle i cou-la en el forn reescalfat, a 180 ºC, durant 30 min, fins que estigui lleugerament elàstic al centre.

4. Treu el pastís del forn i deixa'l  reposar durant 10 min en el motlle. Talla'l en 15 racions. si vol, serveix-lo amb gelat.

I ara us toca preparar-lo i degustar-lo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada